UAG iPhone 8

Ben je op zoek naar een stevig hoesje met een stoere look? Kijk dan eens naar de hoesjes van UAG. Dit merk staat bekend om de sterke TPU-materialen die ze gebruiken. Hierdoor bieden deze UAG iPhone 8 hoesjes jouw mobiel volledige bescherming tegen krassen, stoten en vallen. Kijk snel verder voor meer informatie over dit merk.

TPU-materiaal tegen schokken

De UAG iPhone 8 hoesjes zijn gemaakt van TPU-materialen. Dit materiaal is verwerkt in de hoeken, zodat dit de schokken dempt als je mobiel valt. Het harde kunststof zorgt voor een ultieme bescherming. Het aluminium binnenin het hoesje zorgt voor extra versteviging en maakt dat je mobiel tegen een stootje kan. Het hoesje geeft je mobiel een stoere en stijlvolle look. De UAG hoesjes hebben wij in veel verschillende kleuren zoals zwart, blauw en rood. Kijk snel verder en ontdek ons aanbod!

Stijlvol door militairy look

UAG staat bekend om zijn stevige hoesjes. De magnetische hoesjes hebben een military look en feel. Hierdoor is je iPhone 8 goed én stijlvol beschermd! De magneten zorgen voor een extra goede sluiting. De UAG iPhone 8 hoesjes beschermen je mobiel tegen krassen, stoten en vallen door de combinatie van flexibele en sterke materialen. Deze magnetische hoesjes verkopen wij in de kleuren rood, blauw en zwart.

Bescherming tegen blauw licht

Heb jij ook zo'n last van je ogen als je lang op een scherm kijkt? Met de UAG screenprotectors is dit verleden tijd! De screenprotectors zijn gemaakt van een speciaal soort glas. Dit zorgt ervoor dat je ogen beter beschermd worden tegen het blauwe licht. Het is bewezen dat deze screenprotectors 5x sterker zijn dan een standaard screenprotector. De screenprotector is helder en gaat vette vegen tegen. Wil je je mobiel optimaal beschermen? Combineer dan de UAG hoesjes voor iPhone 8 met een UAG screenprotector.

Gratis thuisbezorgd

Bestel je voor €40,- of meer? Dan komt je bestelling gratis jouw kant op! Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar op de werkdagen vanaf 09.00 tot 17.00 uur.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in