Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Adidas

Adidas

Het iconische sport merk Adidas bestaat al bijna 100 jaar. In 1924 begonnen de gebroeders Dassler met de productie van sportschoenen, met name schoenen met spikes voor atletiek. Deze sportschoenen waren destijds revolutionair omdat de spikes niet van metaal waren gemaakt, maar van canvas en rubber waardoor ze een stuk lichter waren. Vanwege het succes openden ze een fabriek die de naam Dassler Brothers Shoe Factory kreeg, wat later werd omgedoopt in Adidas. 
 
Één na grootste sportmerk ter wereld
De fabriek werd bijna verwoest tijdens de tweede wereldoorlog, maar de vrouw van Adolf Dassler kon de geallieerden ervan overtuigen dat de fabriek echt alleen geïnteresseerd was in het fabriceren van sportschoenen. Na de oorlog breidde het merk zijn assortiment uit met diverse sport- en vrijetijdsartikelen en groeide uit tot het één na grootste sportmerk ter wereld. 
 
Telefoon cases en beschermhoezen
Dat je sportschoenen van Adidas kan kopen weet iedereen. Maar wist je dat je ook beschermhoesjes voor je mobiele telefoon van dit iconische sport merk kunt kopen? Je vindt hier diverse modellen booklet-cases en beschermhoesjes voor je telefoon van verschillende materialen en met verschillende prints. Ze zijn verkrijgbaar voor de meest gangbare merken mobiele telefoons zoals Apple en Samsung.