Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Bugatti

Bugatti

Misschien denk je bij Bugatti meteen aan een snelle bolide. Maar Bugatti is ook een zeer verdienstelijk modemerk wat al meer dan 40 jaar stijlvolle collecties uitbrengt.

Een stijlvolle naam voor een modieus merk 

Het bedrijf heet Bugatti, niet omdat de oprichter zo heette, maar omdat het een toevalstreffer was. Klaus Jürgen Möller zocht naar een naam voor de nieuwe modellijn van die hij wilde opzetten. Hij wilde een stijlvolle naam die resoneerde en Italiaans aandeed, dus sloeg hij het Milanese telefoonboek open op zoek naar een geschikte naam. Op de eerste pagina die hij opensloeg las hij de naam Bugatti. Dat was precies wat hij zocht. Na de officiële registratie begon hij in 1978 met zijn eerste vijf jas ontwerpen. De gewatteerde jassen van Bugatti waren zo populair dat ze het merk een vaste positie in de modewereld bezorgden.

Cases en wallets voor mobiele telefoons

Na herenkleding breidde het bedrijf uit met een damescollectie waar later ook accessoires bijkwamen. Je kunt tegenwoordig bijvoorbeeld smaakvol vormgegeven cases voor je mobiele telefoon van Bugatti kopen. De stijlvolle hoesjes zijn verkrijgbaar voor merken als Samsung en Apple in leder en hoogwaardige neopreen uitvoeringen.