Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Element Case

Element Case

Vanaf het begin had Element case een ander idee. Telefoonbescherming alleen was niet genoeg. Element Case wil de markt herdefiniëren door met ultra-premium materialen en een ontwerpgevoel dat tot de verbeelding spreekt van degenen die net zoals hun verlangen naar het onderscheidende. 
 
Cases voor smartphones met een gedurfde uitstraling
Het ontwerp en de engineering van een echte Element Case begint met de drive om iets unieks aantrekkelijks te maken. Door inventieve ideeën, geselecteerde materialen en nauwkeurig vakmanschap te combineren, zijn hun cases gebouwd om een ​​uitdrukking te zijn van de manier waarop je leeft: gedurfd, onafhankelijk. Elke case die Element Case maakt is hun handtekening, een voorbeeld van de principes waarin ze geloven.
 
Glansrijk door een militaire val test
De cases van Element Case zijn dan ook gebouwd voor een leven vol adrenaline en sensatie. Bijvoorbeeld de Element Case Sector lijn. Ze zijn gemaakt van polycarbonaat en hebben een aluminium behuizing. Deze cases zijn zo sterk dat ze een echte militaire val test glansrijk doorstaan. Met zulke bescherming voor jouw smartphone kun je net als Element Case continue de status quo uitdagen, en dat voel je.