Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 0,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Gear4

Als je de optimale bescherming voor je telefoon zoekt, dan kies je voor Gear4. Deze beschermhoezen beschermen je device tegen schokken, krassen en stof. En door het lichtgewicht materiaal wat oersterk is past je telefoon nog steeds makkelijk in je tas of broekzak.

Accessoires voor een actieve levensstijl

We leven in een dynamische tijd waarin de grenzen tussen thuis en werk en hobby vervagen. Je werkt in de sportschool, kijkt naar films in de trein en hebt een conference call terwijl je staat te koken. De producten van Gear 4 sluit naadloos aan op deze actieve levensstijl. Daarom maakt dit merk accessoires die je nodig hebt om je eigen ruimte te creëren, productief te worden en te ontspannen.

De dunste bescherming voor maximale impact

Gear4 heeft cases voor iPhone, AirPods en Android telefoons. Het ultra lichte D30 materiaal waar de cases van gemaakt zijn biedt de maximale bescherming tegen schokken. Bovendien maakt dit materiaal het mogelijk om hele slanke ontwerpen te maken. Bijvoorbeeld Crystal Palace met kristalheldere, transparante stootbescherming, Platoon met een maximale valbeveiliging tot 6 meter of Battersea, de dunste beschermde case die er is.
Maak dus een statement met deze stoere hoesjes voor je telefoon van Gear4.