Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Griffin

Griffin

Griffin Technologie maakt accessoires smartphones en tablets. De producten van Griffin komen voortuit vindingrijkheid. Ze bouwen vertrouwde, vooruitstrevende producten die je technologie beschermen en aandrijven, hun werking optimaliseren. De producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. 
 
Accessoires smartphones en tablets
Kwaliteit en vindingrijkheid zijn de kern van het merk sinds de oprichting in 1992. Innovaties die niet alleen doelgericht en van de beste kwaliteit zijn, maar ook innovaties die het leven beter maken. Bijvoorbeeld hun revolutionaire product iTrip. Ze brachten het uit in 2003 en het veranderde de manier waarop je naar je iPod kon luisteren volledig, en zette de industriestandaard voor audioconnectiviteit in de auto. Alle producten worden door Griffin in eigen huis gemaakt en van binnen en buiten getest. Daarom hebben ze betrouwbare, duurzame productcollecties voor een breed scala aan levensstijlen en beroepen - of de producten nu thuis, onderweg of in het veld worden gebruikt.
 
Ontworpen voor de frontlinie
Griffin maakt onder andere cases, opladers, kabels en audioapparatuur voor iPhone, iPad, iPod, smartphones en tablets. Griffin is ontworpen voor de frontlinie, maar te gebruiken door iedereen.