Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Incase

Incase

Onze mobiele apparaten zijn ontworpen om mee te nemen zodat je er overal mee kunt werken. Maar je wilt natuurlijk wel dat jouw apparaat zo goed mogelijk is beschermd en geen schade kan oplopen tijdens het reizen. Incase maakt beschermende tassen, cases en sleeves die jouw mobiele en dynamische levensstijl ondersteunen.

Bescherming voor een dynamische levensstijl

Incase werd opgericht in 1997. Het merk is gedreven door functioneel en mooi design. Ze ontwerpen oplossingen gericht op bescherming en mobiliteit om te voldoen aan de hoge eisen die een hedendaagse creatieveling stelt. Het erfgoed van Incase is diepgeworteld in de levensstijl van degenen die creëren op het Apple-platform. De focus ligt dan ook op de bescherming van MacBooks, iPhones en iPads in de vorm van hoezen, tassen en rugzakken. 

Handige reistassen voor al je devices 

Naast de beschermende producten voor Apple devices, maakt Incase ook cameratassen voor je GoPro, reistassen waar je al je apparatuur in kwijt kunt en handige tassen voor drones. Met de beschermende producten van Incase weet je zeker dat je computer en je randapparatuur heel blijven en dat je waar dan ook ter wereld mooie dingen kunt blijven maken.