Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

IONIKK

IONIKK

Je hebt bedrijven die voor alle merken accessoires maken, en je hebt merken die zich helemaal specialiseren in één bepaald bedrijf. IONIKK Is zo’n bedrijf. 

Accessoires voor Apple producten

Bij IONIKK hebben ze zich helemaal gespecialiseerd in accessoires voor Apple producten. Daarbij hebben de producten in drie categorieën: Docking, Charge&Sync en Shield. Charge&Sync Spreekt natuurlijk voor zich. De kabels van IONIKK zijn 100% Apple MFi-gecertificeerd. De kabels bevatten een door Apple geleverde authenticatiechip die speciaal is ontworpen om verbinding te maken met iPhone, iPad en iPod. De kabel heeft een grotere diameter waardoor knikken en rafelen geminimaliseerd wordt, en bovendien is de kabel ook 30% langer dan standaardkabels.

Screenprotectors van getemperd glas

Het docking systeem van IONIKK heet Pegasus. Het heeft dubbele USB-poorten aan de achterkant voor minder gedoe met kabels. De Pegasus kun je gebruiken om je iPhone en Apple Watch veilig op te bergen terwijl ze worden opgeladen. 
In de categorie Shields heeft IONIKK screenprotectors voor Apple Watch en iPhones van getemperd glas. De screenprotectors zijn superdun en glashelder belemmerd de interactie met je device niet.