Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

iOttie

iOttie

iOttie is een premium accessoire merk voor smartphones. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in New York City in de Verenigde Staten werd opgericht in 2010. Ze integreerden opkomende technologieën met smaakvol design om nieuwe producten te creëren die gebruiksvriendelijk zijn en het dagelijks leven verbeteren en te vereenvoudigen. Ze streven ernaar elke dag de toekomst een stap dichterbij brengen.

Bekroonde accessoires voor smartphones

Door te experimenteren en continu op zoek te gaan naar nieuwe concepten, heeft iOttie sinds 2011 wel 5 opeenvolgende CES Innovation Honoree Awards ontvangen. iOttie brengt regelmatig nieuwe producten op de markt in de productcategorieën reizen, smart home en outdoor lifestyle.

Gespecialiseerd in draadloos opladen

iOttie blinkt uit in producten voor draadloos opladen, en is een trots lid van het Wireless Power Consortium (WPC) waarmee ze de productveiligheid en prestaties te waarborgen. Ook hebben ze de serie Easy One Touch-autohouders ontwikkeld om de rijervaring voor automobilisten over de hele wereld te verbeteren. De Easy One Touch-serie heeft innovatieve functies en strakke ontwerpen die compatibel zijn met de nieuwste smartphones en automodellen.