Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Moshi

Moshi

Moshi is een leverancier van elektronica en accessoires voor het moderne leven. Het bedrijf werd opgericht in 2005 in Californië met als doel om minder, maar wel betere producten te maken. Dit uitgangspunt is een leidraad voor de ontwerpteams van Moshi bij het selecteren van de beste materialen en componenten om ervoor te zorgen dat de producten zowel de kwaliteits- als prestatieverwachtingen overtreffen. De producten van Moshi zijn gebouwd om te blijven bestaan. Daarom worden alle Moshi-producten wereldwijd ondersteund met 10 jaar garantie.

Duurzame verpakking en diervriendelijke producten

Moshi is ook fel tegenstander van buitensporig consumentisme. Ze zijn zich ervan bewust dat er maar één aarde is, en dat het ons aller verantwoordelijkheid is om onze impact op het milieu waar mogelijk te beperken. Van het gebruik van diervriendelijk veganistisch leer tot duurzame verpakkingen bedrukt met soja-inkt, de doordachte ontwerpen van Moshi hebben consumenten al meer dan een decennium geholpen om met een milieubewuste mentaliteit te kopen. 

Moshi is gebouwd om te blijven bestaan

Wil je dus een screen protector of beschermende case voor je iPhone, kies dan voor Moshi. Dan weet je zeker dat jouw telefoon jarenlang beschermd wordt op een manier die vriendelijk is voor onze planeet.