Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Muvit

Muvit

Muvit is een baanbrekend merk dat heeft ingezien dat innovatie en technologische vooruitgang tegenwoordig niet meer tegen elke prijs gerealiseerd kunnen worden. Met meer dan 50 miljoen verkochte producten wereldwijd, is Muvit een merk voor communicatieaccessoires dat zijn klanten wil begeleiden in onze veranderende wereld.
 
Avant-garde communicatieaccessoires
Muvit wil met zijn avant-garde producten en bedrijfsethos inspelen op nieuwe ambities voor het milieu. Het merk toont zich attent, innovatief en verantwoordelijk bij het uitvinden van een nieuw assortiment producten die schoner en gedurfder zijn om echt een verschil te maken voor het milieu en het gedrag van mensen.
 
100% milieuvriendelijk in 2022
Dat we moeten veranderen staat buiten kijf, vind Muvit. Daarom willen ze mensen inspireren om de gevolgen van onze overmatige afhankelijkheid van mobiele telefoons terug te dringen en om een meer respectvolle manier met onze aarde om te gaan. Om het hoofd te bieden aan de milieucrisis besloot MUVIT in actie te komen door een nieuwe reeks duurzame en ethische producten en 100% recyclebare verpakkingen te creëren. Hun doel is om uiterlijk in 2022 100% van hun producten milieuvriendelijk te maken om ons kostbaarste bezit te behouden: onze planeet.