Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Native Union

Native Union

Native Union maakt mooie technische accessoires. Het merk is geboren uit een gedeelde liefde voor design en kwaliteitsproducten en wil weloverwogen oplossingen creëren we die passen bij de moderne levensstijl. Altijd gedreven door passie, werken ze eraan om anderen in staat te stellen op dezelfde manier te leven.
 
Liefde voor design en kwaliteitsproducten
10 jaar geleden ontmoetten John en Igor elkaar op een flexwerkplek in Hong Kong. Ze ontdekten dat ze een passie deelden voor design en kwaliteitsproducten, en trokken de heersende gedachte, dat technische accessoires puur functioneel zijn, in twijfel.
Samen creëerden ze daarom Native Union. Een decennium later zijn ze nu een internationaal team met kantoren in Hong Kong, Parijs en Los Angeles, dat alledaagse oplossingen bedenkt voor een wereldwijd publiek.
 
Mooie technische accessoires om je passie te volgen
Hoewel mensen misschien denken dat Native Union gewoon mooie technische accessoires maakt, is het hun ambitie om producten te creëren die onze nieuwe manier van leven ondersteunen met verbeterde functionaliteit en verfijnde stijl, en daarmee hopen ze dat mensen het vertrouwen te krijgen om hun eigen passies na te streven, net als zij zelf hebben gedaan.