Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Plevier

Plevier

Plevier is een premium merk dat sinds 1988 zakelijke leren tassen maakt. De tassen zijn van bijzonder hoge kwaliteit, en zijn handgemaakt en ontworpen in Nederland. 

Een degelijke leren tas met een professionele uitstraling

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een laptop die overal mee naartoe wordt genomen. Het is daarom belangrijk om een stevige tas te hebben om de laptop in te vervoeren. Plevier tassen hebben een gewatteerd vak voor een laptop. Bovendien is de tas ook voorzien van allerlei multifunctionele vakken zodat waardevolle spullen veilig opgeborgen kunnen worden. 
Het leer wordt met de grootste zorg geselecteerd en verwerkt, waardoor elke tas of laptophoes een eigen identiteit krijgt. Vanwege de kwaliteit van het materiaal zal een Plevier business tas voor jarenlang plezier zorgen, en zoals dat gaat met goede leren tassen, met de jaren alleen maar beter worden.

Groot assortiment leren business tassen

Plevier tas is een perfecte business tas voor iedere professional. Naast de hoogwaardige bescherming die de tassen bieden, ademen de leren tassen authenticiteit en professionaliteit uit. Het merk heeft een uitgebreid assortiment leren business tassen voor iedere professional die er stijlvol uit wil zien. Plevier de juiste voor iedereen.