Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Richmond & Finch

Richmond & Finch

Tegenwoordig is onze mobiele telefoon onmisbaar geworden in ons leven. We doen er bijna alles mee, en hij gaat bijna overal mee naartoe. En dan gaat er wel eens wat mis. 

Beschermhoes voor je telefoon als mode-assesoire

Richmond & Finch begon in 2014 in Stockholm, Zweden met een simpel idee. Waarom kon je mobiele telefoon tegelijkertijd beschermd worden tegen vallen en krassen en een stijlvol modeaccessoire zijn? 
Ze combineerden mode en technologie om nuttige maar vooral ook mooie accessoires te maken voor je mobiele telefoon. De afgelopen jaren is het assortiment verder uitgegroeid en tegenwoordig kun je diverse accessoires kopen die geïnspireerd zijn op de laatste mode.

Stijlvolle cases, power banks en kabelhouders

Richmond & Finch Maakt accessoires voor Nokia, Huawei, Apple en Samsung. Ze maken niet alleen modieuze cases voor je telefoon maar ook kabelhouders, power banks, pop-sockets, kaarthouders en schermbeschermers, en dat allemaal in stijlvolle uitvoeringen.
Richmond & Finch Begrijpt dat ‘life happens’, en daarom bieden hun producten bescherming zonder het gevoel voor mode uit het oog te verliezen.