Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Scanpart

Scanpart

Je kent het vast wel, je hebt een stofzuiger of een wasmachine, en dan gaat er een onderdeel stuk. Je kunt natuurlijk een nieuw apparaat kopen, maar je kunt ook proberen het kapotte onderdeel te vervangen. Maar waar ga je dan dat onderdeel vandaan halen?

Alles voor huishoudelijke apparaten

Scanpart is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het fabriceren van onderdelen voor allerhande huishoudelijke apparatuur, met name grote elektrische apparaten als wasmachines, wasdrogers en stofzuigers. Dus als je stofzuigerslang is opengescheurd, of als je trillingsdempers nodig hebt voor je wasmachine, Scanpart heeft het waarschijnlijk wel in zijn assortiment.

Onderdelen voor huishoudelijke apparaten

Scanpart heeft onderdelen en accessoires voor diverse huishoudelijke apparaten, zoals onder andere koffiezetapparaten, wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, stofzuigers en magnetrons. Je kunt er ook glazen en kopjes bestellen voor bij je koffiezetapparaat of Nespresso machine, stofzuigerzakken en diverse elektronische onderdelen als zekeringen, snoerclips en schakelaars.
Dus als je op zoek bent naar dat ene onderdeel om jouw huishoudelijke apparaat weer optimaal te laten functioneren, dan is de kans groot dat je bij Scanpart aan het juiste adres bent.