Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Sena

Sena

Sena creëert prachtige lederen accessoires voor mobiele apparaten. Ze streven ernaar om het gebruik deze alledaagse maar zeer essentiële producten te verrijken. Door hun subtiele ontwerpen te combineren met vakmanschap en verbeeldingskracht willen ze het gevoel van luxe creëren. 
 
Meer dan 20 jaar ervaring met lederen producten
Sena heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vervaardigen van lederen producten. Ze leveren cases, wallets en andere accessoires voor de meeste grote merken die de manier waarop je functie, vorm en mode ervaart, zullen veranderen.
Generaties lang hebben de diverse invloeden van Istanbul de leerambachtslieden van Sena geïnspireerd om elk product dat ze maken te pionieren, verbeteren en innoveren. De oprichters hebben jarenlang de wereld verkend om materialen van de hoogste kwaliteit te vinden voor de Sena producten.
 
Accessoires voor Apple-producten
Als resultaat van het uitstekende vakmanschap en hun toewijding aan design, worden hun accessoires vertrouwd door Apple en vele luxe tech-merken, zoals Michael Kors en True Religion. Ze maken smartphone-, tablet-, horloge- en laptopbescherming die naadloos bij Apple-producten past. Geen camera, hoofdtelefoonaansluiting of oplaadpoort wordt ooit verborgen door deze hoesjes of schermbeschermers.