Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Spigen

Spigen

Spigen heeft een bijzonder fraaie collectie met accessoires voor mobiele apparaten als telefoons en tablets. De naam, Spigen, is afgeleid van de twee Duitse woorden "spiegel" en "gen", wat spiegel en gen betekent. Het woord spiegel symboliseert de vloeibaarheid en de steeds veranderende aard van technologie en gen symboliseert de oplossing die perfect past bij onze behoeften. Deze woorden symboliseren samen de ideologie achter de waarden van het bedrijf. 
 
Eersteklas mobiele accessoires
Het merk is in 2008 gelanceerd. Sindsdien heeft Spigen hard aan de weg getimmerd om de erkenning te krijgen van de consument en is inmiddels een van de toonaangevende wereldwijde leveranciers van eersteklas mobiele accessoires geworden.
 
Divers aanbod voor verschillende merken telefoons
Spigen gelooft in de eenvoud van een goed ontwerp. Ze streven ernaar om het apparaat in te pakken zonder het originele silhouet te verliezen. Het merk heeft een ruim en divers aanbod voor uiteenlopende merken zoals Apple en Samsung. Daarnaast heeft het ook generieke seniores die passen bij de meeste merken.