Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Stilgut

Stilgut

Stilgut is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van exclusieve en hoogwaardige accessoires voor mobiele apparaten. De belangrijkste focus ligt daarbij op exclusieve accessoires voor Apple's iPhone en iPad, Samsung Mobile Galaxy Tab, Sony en HTC-apparaten.
 
Handgemaakte lederen accessoires voor smartphone en tablet
Stilgut is gevestigd in Berlijn. Kwaliteit en innovatie staan ​​bij dit merk. Het assortiment omvat lederen- en aanverwante producten van hoge kwaliteit. Het leer wordt met de hand gesneden en genaaid voor een perfecte pasvorm. Elk hoesje is gemaakt met precisie en finesse volgens de laatste modetrends met behoud van het elegante en tijdloze karakter van het merk.
Een accessoire van Stilgut is een teken van vakmanschap en heeft een perfecte pasvorm, en daarom worden hun producten ook geleverd met twee jaar garantie.
 
De perfecte case voor ieder device en iedere stijl
De trendy en functionele hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten voor bijna alle smartphones en tablets. Ook voor nieuw uitgekomen smartphones of tablets heeft het Stilgut-team heeft al de perfecte case ontworpen gemaakt van kunstleer, glad, generfd of vintage echt leer. Iedereen kan een hoesje van Stilgut vinden dat bij zijn eigen stijl past.