Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

Thor

Thor

Als je ultra sterke bescherming wilt voor de schermen van jouw mobiele apparaten, dan kies je voor de producten van Thor. De producten van Thor zijn geïnspireerd door de Noorse god Thor, bekend om zijn kracht.
 
Hoogwaardige schermbescherming voor schermen
THOR-schermbescherming geeft je de vrijheid om je leven te leiden, wetende dat je telefoon beschermd is: of dat nu thuis is, tijdens woon-werkverkeer of tijdens een echt avontuur. Elke screenprotector is zorgvuldig ontworpen om perfect op je telefoon te passen. Ze zijn ook glashelder, ultradun en ontworpen om te werken met de nieuwste technologie, inclusief vingerafdruklezers op het scherm. Een screen protector van Thor is dus geen compromis als het gaat om het gebruik van je telefoon.
 
8x sterker dan gewoon getemperd glas
THOR Glass is dubbel gehard voor extra sterkte en heeft een superieure kras- en slagvastheid. Het is tot 8x sterker dan gewoon getemperd glas. Bovendien zijn ze voorzien van een toegevoegde schokabsorberende laag en geharde randen om het risico op scheuren en deuken te minimaliseren. En je kunt de screen protectors van Thor zelf aanbrengen. In de verpakking vind je een gebruiksvriendelijke applicator en eenvoudige, dus professionele hulp is niet nodig.