Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na aankoop
Gratis thuisbezorgd vanaf € 40,-
Eenvoudig retour binnen 30 dagen

UAG

UAG

UAG staat voor Urban Armor Gear. Dit merk maat hoesjes, sleeves en cases voor mobiele telefoons en tablets. Van olympische sporters tot pro surfers, en van backpackers tot medisch specialisten: De producten van Urban Armor Gear stellen mensen in staat om bovenmenselijke prestaties te leveren, en inspireert ze om elke dag te leven alsof het je laatste is.

Eerste klas bescherming voor jouw smartphone of tablet

Urban Armor Gear heeft verschillende lijnen cases voor diverse merken zoals Samsung, Google en Apple. Bijvoorbeeld de Civilian serie die erop ontworpen is om zoveel mogelijk impact te dempen als je tablet zou vallen. Of de Outback serie, een product dat meer waarde geeft dan louter bescherming van je telefoon of tablet. Outback biedt een ergonomisch ontwerp dat eersteklas aanvoelt en een degelijke, verantwoorde bescherming biedt met cases die 100% composteerbaar zijn.

Bescherming voor medisch gebruik

UAG heeft ook een serieuze lijn voor medische professionals en hun levensreddende apparaten. Constant gebruik van rubberen handschoenen of ontsmettingsmiddelen kan slijtage en schade aan apparaten veroorzaken; om dit tegen te gaan bieden het merk beschermende cases voor in de medische ruimten die bestand zijn tegen reinigings- en ontsmettingsmiddelen en de verspreiding van schadelijke micro-organismen helpt stoppen.